به گزارش پایگاه خبری کیلان نیوز، نشست بررسی مسائل و مشکلات مربوط به آب شرب، مدیریت مصرف و راهکارهای جلوگیری از اسراف و هدررفت آب شرب با حضور اعضای شورای اسلامی شهر و مدیر امور بهرهبرداری آب و فاضلاب شهر کیلان در دفتر شورا برگزار شد.
مدیر امور آبفای شهر کیلان در این نشست با استقبال از دعوت و برگزاری این نشست توسط شورا اظهار کرد: وزارت نیرو میزان مصرف برای هر مشترک چهار نفری را ۱۶ متر مکعب تعریف کرده و این مبنای تزریق آب شرب به شبکه است.
بهنام باقری گفت: با دقت و کنترل دقیقی که وجود دارد، میزان آبی که به شبکه وارد میشود، باید کفاف مصرف را بدهد، اما متاُسفانه مسائلی همچون مصرف بیش از حد و برخی ایرادات شبکه باعث افت فشار میشود.
وی افزود: کمک و همکاری مدیریت شهر باعث شد که بتوانیم بخشی از شبکه فرسوده در خیابان شهید احمدی را نوسازی نماییم؛ ما در شهرک امام خمینی هم شبکه قدیمی با حدود ۱۵۰ انشعاب داریم که اگر مدیریت شهر مجوز حفاری در آن منطقه را هم به ما بدهد، شاهد تاُثیر خوبی در پایداری شبکه خواهیم بود و بخشی از مشکلات برطرف میشود و البته در کنار اینها دقت در نحوه مصرف را از شهروندان محترم توقع داریم.
آمادگی برای نوسازی شبکه فرسوده آب شرب در کیلان/ مصرف آب در کیلان بیشتر از استاندارد است
پیمان آقاجان احمدی، رئیس شورای اسلامی شهر کیلان نیز ضمن خوش آمدگویی به تاُثیر مثبت اقدامات باقری در آبفای شهر کیلان اشاره کرد و گفت: اقدامات مهندس باقری قابل تحسین و موُثر بوده و بابت این قدردان هستیم، اما همانگونه که اشاره شد تا زمانیکه نحوه مصرف مدیریت نشود، مشکلات باقی هستند.
وی تصریح کرد: منابع آب نعمتهای الهی و ارزشمندی هستند که موظفیم بیش از گذشته قدر آن را دانسته و برای مصرف بر اساس استاندارد برنامه ریزی کنیم؛ مدیریت شهر در سال گذشته با نهایت مساعدت جهت اصلاح شبکه از آبفا حمایت کرده و در ادامه هم در کنار آبفا هستیم تا همه شبکه آب شرب شهر نوسازی شود.
رئیس شورای اسلامی شهر کیلان با بیان اینکه اما با این موضوع، کار تمام نمیشود، بیان کرد: حداقل دو مشکل دیگر هم باید مورد توجه قرار بگیرند، آمار جمعیت واقعی با آمار ملاک، تفاوت محسوسی دارد و علاوه بر این هر طور که حساب کنیم، مصرف آب در شهر بسیار بیشتر از استاندارد است.
برنامه شورای شهر برای جلوگیری از اسراف آب شرب در کیلان
آقاجاناحمدی خاطرنشان کرد: استفاده از آب شرب برای کشاورزی و پر کردن استخرها، دو عامل اصلی مصرف بیرویه در شهر هستند که گاهاً در تابستان مشکل ایجاد می کنند.
وی ادامه داد: مدیریت شهر برنامههای متعددی برای افزایش جمعیت با توجه خاص به بازگشت بومی دارد و برای وقوع این مهم، زیرساختها هم باید آماده شوند؛ تاُمین آب شرب سالم به میزان کافی یکی از این زیر ساختها محسوب میشود که به لحاظ کیفیت شرایط خوبی داریم.
رئیس شورای اسلامی شهر کیلان اضافه کرد: بنابراین ضمن نوسازی شبکه، برنامههای مورد نظر شورا در راستای جلوگیری از اسراف آب شرب به زودی ارائه و اجرایی خواهد شد.
اجرای طرح آمارگیری استخرهای سطح شهر کیلان/ اصلاح الگوی مصرف مشکلات را رفع خواهد کرد
آقاجاناحمدی تصریح کرد: البته نحوه استفاده از آب کشاورزی هم امسال تغییرات خواهد داشت و به هیچ عنوان نمیپذیریم که باغدار سطح شهر که قرنهای متوالی حقابه داشته و با عشق و علاقه از زیباترین درختان مراقبت میکند، برای تاُمین آب مورد نیاز با مشکل مواجه باشد.
وی بیان کرد: اصلاح الگوی مصرف هم مشکلات آب شرب و هم آب کشاورزی را رفع خواهد کرد و بنا داریم به صورت جدی به موضوع بپردازیم؛ بر اساس همین تصمیمات و با اختیاراتی که به استناد قانون شوراها داریم، طرح آمارگیری استخرهای سطح شهر به زودی آغاز خواهد شد؛ شهروندان محترمی که استخر دارند با اعلام فرآیند مربوطه در آمارگیری شرکت کنند.
رئیس شورای اسلامی شهر کیلان اظهار داشت: میتوان با استفاده از دستگاه تصفیه حداقل یکسال آب را به صورت سالم در استخر نگهداری کرد، بنابراین تعویض ماهیانه چند نوبت آب استخری که کاربری کشاورزی هم ندارد به هیچ عنوان قابل توجیح نیست.
انجام اقدامات اصلاحی – قانونی برای رفع مشکلات آب کشاورزی/ بدون شک با اصلاح نواقص همه منتفع خواهند بود
آقاجاناحمدی افزود: در رابطه با آب کشاورزی، بنا بر دستورات و مفاد قانونی ابلاغی همچنین نظر امور منابع آب شهرستان در جلسات برگزار شده فراخوانی جهت اعلام افراد حقابهدار داشتیم که جا دارد از بزرگوارانی که پیرو این موضوع اقدام لازم را داشتند، تشکر کنیم.
وی اضافه کرد: افراد دارای حقابه قانونی با اطمینان خاطر در فراخوان شرکت نموده و یقین داشته باشند که اقدامات اصلاحی – قانونی در راستای رفع مشکلات و نگرانیها بوده و بدون شک با اصلاح نواقص همه منتفع خواهند بود.
انتهای پیام/